Shockwave

Behandling med Shockwave (også kaldet Chokbølge eller Trykbølge behandling) tilbydes i klinikken som tillæg til behandlingsforløb for både en række kroniske tilstande, men også til flere akutte tilstande.

Shockwave behandling af Tennisalbue

Shockwave behandlingen i klinikken er af typen radierende Shockwave, der også går under navnet rESWT. Shockwave behandling består af akustiske bølger, som bringer store mængder energi til vævet. Det kan anvendes på fibrøst eller myoskeletalt væv ved subakutte, subkroniske og kroniske tilstande.

Shockwave behandling bringer kroniske lidelser tilbage til deres akutte stadie, hvorfra man kan påbegynde et korrekt behandlingsforløb med typisk øvelsesterapi.

Samtidig virker shockwave terapi smertelindrende og fremprovokerer helende, regenererende og opbyggende processer. Det er meget effektivt på hælspore og skulderproblemer såsom forkalkning og bursitis, tendinitter, achillesbetændelse samt meget mere.

Indikationer for Shockwave behandling:

  • Skulder: Senesmerter og/eller forkalkninger i senerne i Rotatormanchetten
  • Albue: Tennisalbue, Golfalbue
  • Hofte: Slimsækbetændelse (Bursitis), Piriformissyndrom
  • Knæ: Springerknæ,
  • Fod: Hælspore, Betændelse i mellemfodssenen (Fasciitis Plantaris) Achillesenebetændelse

Shockwave behandlingen udføres som udgangspunkt som tillæg til dit normale behandlingsforløb, og der betales et særskilt tillæg herfor.

Se de aktuelle priser for tillæg her