CELLUITE BEHANDLINGSFORLØB

8 ugers Celluite behandlingsforløb med fokus på det sunde og varige vægttab

 • Inkl. Shockwave behandling, oliemassage med en virkelig skøn massage teknik, kostvejledning og Body Mind yogaprogram.

Behandling af appelsinhud med shockwave

Træt af appelsinhud?

Shockwave ved Marlene Hoppe

Farvel og tak til appelsinhud

Anbefaling af 8 ugers forløb med reducering ad appelsinhud og det sunde vægttab:

Body mind forløbet hos Marlene har for mig været en fantastisk oplevelse, som har givet mig indblik i hvad min krop og sind har godt af. Min energi igennem dagen er i et bedre flow uden nødvendige søvn pauser midt på dagen . Min nattesøvn er blevet klart bedre, og jeg er vågnet frisk og udhvilet trods mindre timers søvn. Jeg har fået en bedre forståelse af min appetit – hvornår er jeg sulten? hvornår keder jeg mig? og bevidsthed på om jeg har lyst til at spise på mine følelser. Det har betydet, at jeg har tabt mig 3 kg på de 8 uger, jeg har været i forløb hos Marlene , min krop føles lettere og og jeg føler mere glæde i min hverdag.

At få massage hos Marlene er en rigtig dejlig oplevelse i rolige omgivelser. Marlene bruger chokwave, som er en behagelig blid vibrerende massage der udføres med en chokwave pistol af Marlene. Dette gør på ingen måde ondt, og man kan godt komme til at falde lidt hen i tankerne. Efterfølgende påføres en skøn olie og der masseres igen og der afsluttes med en meget behagelig kostvejledning.

Marlenes vejledning i kostforløb tilpasses uge for uge med en ny lille ændring, hvilket gør det meget overskueligt og nemt at vende krop og sind til nye ændringer. Marlene er god til at komme med alternativer, hvis der opstår ting du ikke kan omlægge, hvilket giver en værdifuld tryghed i BodyMind forløbet.

I den udrensende yoga i Body mind forløbet får man lidt sved på panden. Det er en tilpas behagelig yoga, der også rykker dine grænser og din udholdenhed. Videoen er nem at gå til, og man er ikke i tvivl om hvad man skal gøre. Det er utrolig rart, at man kan lave yogaen når det passer ind i hverdagen uden stress og bestemt ikke for lang. Rigtig fin forståelig og skøn video hvor Marlene forklare på sin professionelle måde hvordan øvelserne udføres.

For mig har det været en utrolig dejlig oplevelse at komme hos Marlene, og mine forventninger til forløbet er bestemt blevet indfriet på alle måder. Man kan sige, at jeg er blevet endnu klogere på mig selv i  forhold til sund kost -hormoner- små ændringers betydning i forhold til at gøre noget godt for en selv. Min cellulitis er klart blevet mindre synlig og det i sig selv, giver en skøn følelse . Stine 47 år

Få bedre selvværd, en smuk og stram hud på lår og baller samt en slankere krop

Jeg tilbyder dig et 8 ugers forløb med behandling af appelsinhud og fokus på vægttab på en sund måde. Ud over shockwave behandling vil jeg efter hver behandling give dig en lækker olie massage med en olie netop lavet til appelsinhud. Det er en olie jeg selv blander fra DoTerra, som stimulerer din fedtforbrænding og er med til at regulere din appetit. Olieblandingen kan købes med hjem, så du selv kan bruge den derhjemme hver dag eller efter behov.

For at optimere et godt resultat – som holder – vil jeg vejlede dig i sunde kosttiltag, som du stille og roligt kan implementere i din hverdag. Herudover har jeg designet et helt specielt Body Mind yogaprogram inspireret af Naam og Kundalini yoga, som er mit speciale. Det program indeholder fysiske øvelser, som er effektive ift. Appelsinhud, fedtforbrænding og vægttab samt for din fysiske sundhed all over.

Derudover indeholder programmet meditation og åndedrætsøvelser, som hjælper dig med at berolige dit sind, komme ned i kroppen og mærke dig selv bedre samt berige dig med en dybere indre ro, mere glæde og et større overskud, så du bliver meget bedre til at tage nogle sunde valg. 

Som en ekstra støtte vil jeg tilbyde dig en skriveøvelse, som du kan lave hver dag, som er med til at skabe positiv forandring i dit sind, så dit mindset omkring dig selv, vil ændre sig på en næsten magisk måde. 

Så udover at slippe af med appelsinhud og blive slankere, så vil du på dette forløb også opleve at blive mere fredfyldt, rolig og glad. Og det betyder rigtig meget for et varigt resultat samtidig med, at når DU har det godt, så arbejder din krop MED dig og ikke IMOD dig <3

Appelsinhud er nok et af de mest udbredte skønhedsproblemer, der findes. Men heldigvis findes der i dag så mange muligheder, som kan hjælpe dig. Shockwave i kombination med det holistiske fokus, er det bedste jeg kan tilbyde dig.

Shockwave – hvad er det og hvordan virker det?

Den Shockwave vi benytter, er Radial shockwave som er højfrekvente lydbølger, der stimulerer kroppens reparationsevner. Se evt. yderligere information via dette LINK.

Shockwave er medvirkende til at øge elasticiteten af din hud og påvirker fedtlaget, som typisk sidder på lår og baller og kaldes appelsinhud.

Ved behandling med shockwave skabes en bedre blodcirkulation og det øger dannelsen af stamceller og collagen. Det betyder, at din hud strammes op, og bulerne mindskes eller forsvinder helt i forbindelse med behandlingen. Behandlingen har ingen bivirkninger.

Hvordan er et behandlingsforløb for appelsinhud, og hvad er prisen for sådan et 8 ugers forløb?

Behandlingsforløbet vil som udgangspunkt være på 8 behandlinger, fordelt over 8 uger. Forløbet kan dog forlænges alt efter graden af problemet. Behandlingen tager ca. 25 min. Herefter laver jeg en lækker efterbehandling, en massage med et speciel massagepistol som arbejder med bindevævet – og her vil jeg bruge en speciel designet olie fra Doterra, der ydermere vil sætte gang i fedtforbrændingen, reducere appetitten, reducerer Celluite, regulerer blodsukkeret, give energi, understøtte fordøjelsen, løfte dit humør, fremme blodcirkulationen, reducere behovet for sukker, forynge cellerne og lindre stress mm.

På den måde får du den ultimative behandling, hvor du får stimuleret så mange processer som muligt. Så behandlingen vil give dig et varigt resultat og en flot hud. Allerede efter første behandling vil du kunne mærke forskel.

Kostvejledning: Udover den teknologiske behandling, vil jeg vejlede dig til den bedst mulige kost og livsstil i forløbet, så du får endnu flottere og varige resultater. Samt tilbyde dig en magisk skriveøvelse.

Hvordan virker shockwave på appelsinhud?

Undersøgelser viser, at du ved hjælp af shockwave behandling kan mindske appelsinhud synligt og hurtigt. For at give dig den bedste effekt, vil et forløb være på 8 uger med 1 behandling om ugen.

Behandlingen udnytter kroppens egne biologiske processer for at ændre på vævsstrukturen. Behandlingen vil normalt være smertefri og er uden bivirkninger, og vil føles som en let prikken.

Hvordan ser det ud før og efter 16 ugers behandling?

Anmeldelse af mit 16 ugers forløb med reducering af appelsinhud og det sunde vægttab:

Så er mit 16 ugers forløb hos Marlene (de 8 uger blev forlænget af 8 ekstra behandlinger) netop afsluttet, og resultatet blev over al forventning:

 • Omkreds af lår formindsket med 4 cm.
 • Vægten er aftaget med 4 kg.
 • Sukkerafhængigheden er væk.

Forløbet har været det letteste, jeg har deltaget i. Kostplaner er kommet i små bidder, så det har været let at implementere i hverdagen.
Mad-afhængigheden er lidt efter lidt forsvundet.

Yogadelen har været hjemmeyoga, hvilket har været skønt, da jeg kunne udføre den velfortalte og letforståelige video, når det har passet ind i min hverdag, og jeg har sparet tid til transport.
Jeg har fået udviklet mine muskler i benene bl.a via Frog Pose.

Det er hårdt, men det virker.

Besparelse på kostpengene, især til slik, kager, juice og sodavand.
Chokwavebehandlingen er ren wellness, så behagelig og sammen med massagen bagefter er man helt afslappet og afstresset til en utrolig velduft af olien.

 
I alle uger har jeg fået den bedste hjælp, når jeg har haft brug for det. Marlene har hjulpet på den mest positive, rare, forstående op hjælpsomme måde.
Marlene har en dejlig, positiv og ligefrem måde at være på, og jeg har følt mig helt tryg og fantastisk behandlet gennem hele forløbet.

Forløbet har helt klart levet op til mine forventninger, og det får min bedste anbefaling.
Alt er blevet meget lettere, og energien er kommet i top.
Jeg er bare så taknemmelig. Unnie 60 år

Hvad er fordele og effekter ved shockwave behandling?

 • Stimulering af micro cirkulationen i vævet
 • Forbedring af vævselasticitet
 • Stimulering af cellulær metabolisme
 • Stimulering af stamceller
 • Opstramning af hud
 • Frigivelse af vækstfaktorer
 • Ikke invasiv behandling
 • Kort behandlingstid
 • Egnet til alle hudtyper
 • Øjeblikkelige forbedringer se efter kun en behandling, afhængig af hudtype

Hvad er Celluite?

Celluite er ujævn hud, som ligner skrællen på en appelsin – deraf appelsinhud. Det påvirker ca. 90 % af alle kvinder. Celluite er fedt, som over tid har ophobet sig i underhuden. Denne ophobning skyldes en parallel struktur i huden hos kvinder. Denne struktur er medvirkende til, at fedt ophobes mellem overhuden og muskler, hvis vægge består af bindevævsstrøg. Efter en del år, vil der opstå fordybninger i huden i takt med, at bindevævet bliver stivere og trækker sig sammen. Det er det, der skaber den bulede tekstur på primært lår og baller.

Pris for sådan et 8 ugers Celluite behandlingsforløb

Prisen for hele forløbet har en værdi på 6.000,- som indeholder:

 • 8 x Shockwave behandling på 25 min af 400,- 3200,-
 • 8 x Oliemassage med en speciel olie og massageteknik på 15-20 min af 200,- 1600,-
 • 8 x Kostvejledning på 15 min af 100,- med fokus på 1 ny kostændring pr. uge 800,-
 • 8 x Body- Mind yogatræning af 30 min på Video til en værdi af 400,- til at lave hjemme min 3 x ugentligt – derudover vil jeg vise dig en øvelse, som du med fordel kan lave derhjemme hver dag – den tager kun 5 min og er meget effektiv.

Ønsker du 4/8 behandlinger inkl. Massage ekstra ved stadig synlig appelsinhud, vil det koste en merpris på 1600,-/3200,-. Denne pris gælder også i Introprisperioden.

INTROPRIS: 4000,- for hele forløbet – som er gældende til og med 16/12/2022 – herefter fuld pris på 6.000,-

Opstart af forløbet som tager 8 uger: Fra Uge 33 med en fast ugentlig tid til din behandling – hvis du ønsker dette

Body- Mind yogatræning laves hjemme hos dig selv 3 x om ugen efter en video.

Der er KUN plads til 2-3 kvinder ad gangen på dette forløb 

Så skynd dig at tilmeld dig, hvis du ønsker at starte op nu.

Du skal afsætte 2,5 timer om ugen – 1 time til behandling og 3 x 30 min til Body- Mind yogatræning. Derudover tager det selvfølgelig lidt tid at lave de små kostændringer. 

Du kan med fordel supplere din træning med 1- 2 øvelser fra dit Body- Mind program, som du kan lave de andre 4 dage i ugen. Jeg viser dig selvfølgelig hvilke.

Frogpose – den bedste øvelse for stærke smukke ben og baller

Det vil være en fysisk øvelse og en åndedrætsøvelse, og det vil tage ca. 10-15 min om dagen, at gøre dette: Du vil elske effekten af disse øvelser, så jeg er sikker på, at du vil glæde dig til at lave dem dagligt. Samt optimere det hele med en skriveøvelse, der bl.a. løfter dit humør.

Selve behandlingen vil jeg tilpasse, så det passer ind i dine arbejdstider – selvfølgelig indenfor min arbejdstid.

Skriv en mail til mig – hvis du en gang for alle vil sige farvel til appelsinhud og de ekstra trælse depoter, som er svære at komme af med plus alle de andre fordele, der hører med på dette holistiske forløb, som du ikke finder andre steder.

Min mail er: marlene.hoppe@hotmail.dk