AROMA TOUCH TECHNIQUE

Marlene Hoppe

Jeg tilbyder en dejlig og afslappende Aroma Touch Massage her i klinikken. Jeg bruger æteriske olier fra dōTERRA og teknikken består af blide strøg og lette tryg på din ryg, din nakke, dine øre, dine fødder og hænder.

Det er en virkelig kærlig, blid og nærværende form for oliemassage der virker helt ind på celleplan – som både vil løfte din energi, berolige dit nervesystem, beskytte og styrke dit immunforsvar, lindre dine smerter og helt sikkert reducere stress og indre uro.

Massagen tager ca. 60 min. og du skal medbringe et lagen til at ligge på og et stort håndklæde eller tæppe til at tage over dig.

Jeg starter med dine hænder og herefter ligger du på maven med et tæppe over dine ben og fødder. Så begynder jeg massagen på din ryg, nakke, øre og dine fødder.

Olierne masseres ind i 4 faser.

1.    Fase er den stressreducerende fase, som virker afslappende og beroligende.

2.    Fase understøtter immunforsvaret og fremmer en sund blodcirkulation.

3.    Fase er den antiinflammatoriske fase, hvor der løsnes op for kroppens spændinger.

4.    Fase skaber balance, velvære og ny energi til kroppen.

Det eneste du skal er, at NYDE det. Intet andet <3

Denne lækre aromatiske oliemassage er både for kvinder og mænd i alle aldre.
Børn er også meget velkomne.

Jeg glæder mig til at dele denne oplevelse med dig.

Du er hjertelig velkommen til at skrive til mig på sms 61 33 42 20 eller på mail marlene.hoppe@hotmail.dk, hvis du vil høre mere om behandlingen eller ønsker at bestille en tid hos mig.

Pris pr. gang: 500,-

Pris for 5 gange 2000,-

INTRO TILBUD: 350,- pr. gang eller 5 gange for 1500,-
Gælder resten af 2022

BESKRIVELSE:

Aroma Touch Teknikken er en blid oliemassage specifikt udviklet af en læge ved navn David Hill tilknyttet dōTERRA.

I behandlingen indgår 8 olier fra dōTERRA:

Balance: Som er en beroligende, afbalancerende og groundende olie, som giver dig en følelse af velvære og harmoni, og hvor du står stækt i dig selv.

Lavender: Kendt som en meget beroligende olie, som virkelig får dit nervesystem til at falde til ro. Den er med til at forbedre dit humør, og den er særdeles god mod stress.

Tea Tree: En beskyttende og rensende olie som giver dig en følelse af, at du har klare grænser. Derudover er den kendt for at have en foryngende virkning.

On Guard: En olie der både dufter lækkert – lidt af brunkager faktisk – og som er med til at beskytte og styrke dit immunforsvar.

Aromatouch: En blanding som dufter frisk og lækker, og som har en meget beroligende og afslappende effekt. Den er god til at mindske spændinger og giver en lindrende fornemmelse, der vil hjælpe effektiviteten af enhver form for massage.

Deep Blue: En olie som nærmest kan udrette mirakler ift. smertelindring. Den har en prikkende og kølende effekt på din hud – for nogle føles den varm, og så dufter den himmelsk. Den lindrer ømme muskler og led samt mindsker hovedpine og beroliger ryg, skulder, nakke og fødder. Også fantastisk til ømme ben efter en lang arbejdsdag eller efter træning.

Wild Orange: Uhh olien for lyst, kreativitet og passion – en olie som giver en følelse af glæde og indre ro. Dens duft kan virke opkvikkende, og du vil få en følelse af lyst til mere leg og spontanitet ved brug udvortes. Den er med til at transformere mangel og en tro på, at der er nok til alle.

Peppermint: Olien som de fleste kinder. Den har en kølende effekt og så giver den energi – og en følelse af at du har meget nemmere ved kan tale din sandhed. Den bringer glæde og er meget opkvikkende. Den afhjælper hovedpine og du vil føle dig forynget og forfrisket af dens aroma.

Olierne fra dōTERRA som er et 100% rent produkt af højeste terapeutiske kvalitet.

Anbefalinger: 

”Uhm, jeg har lige modtaget en skøn oliebehandling af Marlene. Det var lige hvad jeg trængte til, og jeg kan virkelig anbefale denne behandlingsform til dig, der trænger til selvforkælelse, afstresning og blid berøring” Johannah 

”Det er vanvittigt lækkert at modtage en afslappende, beroligende og afstressende aroma – oliemassage fra Marlene. Det får mine varmeste anbefalinger!” Kim 

”Jeg kan klart anbefale en sådan fantastisk dejlig oliebehandling ved Marlene. Så fredfyldt, beroligende og afstressende massage.” Jan 

Så hvis du tænker at sådan en selvkærlig behandling, har jeg simpelthen brug for lige nu, så skriv endelig til mig, for at få en tid til denne oplevelse.

ESSENTIELLE OLIER MED MARLENE

Æteriske olier kan bruges terapeutisk, fordi de hjælper med at forløse de følelser, vi har nedtonet og undladt at forholde os til gennem tiden.
De arbejder på det mentale plan, styrker søvnen, nervesystemet og det psykiske velbefindende.

De kan også bruges til at lindre forskellige former for fysiske ubalancer og ubehag samt støtte immunforsvaret.

Der findes rigtig mange forskellige olier i doTERRA’s sortiment, ja faktisk kan du finde en olie til enhver følelse eller fysisk ubalance.

Olierne kan både smøres direkte på huden, indåndes via en diffuser (luftrenser) og indtages som dråber i en kapsel.

Information til dig der er interesseret i mere omkring dōTERRA 

Hvis der er en særlig olie som du gerne vil afprøve effekten af derhjemme, kan den købes i klinikken. 

Du kan også sagtens selv købe den direkte hos dōTERRA, og på den måde sparer du 25% ved selv at melde dig ind i deres univers, som har mange andre spændende olie for ALT muligt.

DER ER EN OLIE TIL ALT – er mere eller mindre et motto, der er manifesteret hos alle, der har taget disse olier ind i deres daglige rutine. Netop fordi de kan løse SÅ mange fysiske og følelsesmæssige ubalancer på et øjeblik.

Ret magisk faktisk.

Jeg bruger selv olierne hver dag til især smertelindring, til at få ro på mit nervesystem, til at diffuse inden jeg skal sove, til at øge min kreativitet og min lyst, løfte mit energiniveau når jeg er træt samt til at forbygge influenza mm. Det er ikke noget, der som sådan er offentligt bevist ENDNU, at olierne kan alt dette, men det er altså sådan, jeg og rigtig mange andre oplever dem.

Hvis du er blevet mere nysgerrig på dōTERRA, og hvilke olier der passer til dig og dine behov, så hjælper jeg dig gerne – både med at finde de rigtige olier og med at melde dig ind i dōTERRA, så du selv kan bestille dine olier og benytte dig af alle deres lækre tilbud og selv modtage en masse spændene information om olierne.

Via dette LINK, kan du læse meget mere om dette, hvis det har fanget din interesse?